Search Results for Ngeuyeuk

Ngeuyeuk seureuh

May 21, 2018 // 0 Comments

*Piwuruk keur anu ngamimitian rék kawin Sampurasun, Kawin, sajaba kudu nyumponan lahiriah, diantarana sandang, pangan, papan, casan , jeung nulianna,,, kangaranan kawin lain ukur rék […]