Tiba awal untuk Spurs Perlawanan

Tiba awal untuk Spurs Perlawanan – Penyokong dinasihatkan untuk tiba awal menjelang perlawanan derby kami dengan Tottenham Hotspur malam ini (Isnin).

Tiba awal untuk Spurs Perlawanan - Bapakpoker

Tiba awal untuk Spurs Perlawanan – Bapakpoker

Bandar Ceme

pemeriksaan keselamatan dipertingkatkan akan berada di tempat untuk keselamatan peminat, dan mereka yang hadir permainan dinasihatkan supaya berada di tempat duduk mereka tidak lewat daripada 30 minit sebelum sepak mula.

Permainan ini berjanji untuk menjadi pertemuan yang meriah dan kami berharap untuk suasana yang hebat dalam Stamford Bridge. Kami prihatin dengan emosi yang terlibat dalam derby tempatan lama ini, semua penyokong perlu mendapatkan di belakang pasukan mereka dengan cara yang bersemangat tetapi hormat.

Bagi sebilangan kecil perlawanan ini telah membawa tahap yang hina dan yang tidak diingini penderaan anti-Semitik, yang tidak mempunyai tempat di dalam stadium atau masyarakat kita.

Seperti yang dilangsirkan oleh Bandar Ceme.

Chelsea Football Club berbangga dengan kepelbagaian kita dan visi kami merangkumi kesaksamaan tanpa mengira bangsa, jantina, seksualiti, hilang upaya atau agama. Kami melancarkan kempen Building Bridges untuk menggalakkan kesaksamaan dalam masyarakat kita dan terus mencabar semua bentuk diskriminasi di Stamford Bridge. Jika kami menerima bukti tingkah laku diskriminasi apa-apa jenis, kami akan mengambil tindakan yang paling kuat, termasuk menyokong pendakwaan jenayah.

Jika anda mendengar dikir diskriminasi semasa perlawanan, melaporkannya kepada seorang pegawai polis atau pelayan, atau teks tanpa nama kepada 07.894 93 77 93. Sila ambil perhatian nombor berdiri, baris dan kerusi orang itu, serta penampilan, ketinggian mereka dan membina.

Selepas permainan, anda boleh menelefon Chelsea pada 0207 386 3355, teks 07.894 93 77 93 atau e-mel buildingbridges@chelseafc.com. Anda juga boleh menghubungi Kick It Out di 0800 169 9414 atau melalui aplikasi telefon pintar mereka.

Menikmati permainan, dan kami mengucapkan terima kasih atas sokongan anda.

Tiba awal untuk Spurs Perlawanan

-Posted By-

SitusBola13Master138